Äntligen hemma ! :D

Kom precis hem... Sitter och äter tårta och laddar ner låtar till min mobill... Ska snart dra till upplands väsby där jag har tränade förut, ska antagligen börja dansa igen... Åååh tänk att vi är lediga nästan hela nästa veckan.. :D Det måste ju finnas fest nånstans.. Stressss...



Hade precis nationella i engelska (uppsats) och det giick sjuukt bra, i think so. :)

Vaknade runt halv 7, gjorde mig i ordning och satt vi datan så att jag missade två bussar. Kom till skolan typ kvart i 9 och provet började halv 9. Gjorde det i typ en kvart och sen fick jag dra.... :) Trodde aldrig det skulle vara såå lätt men aaa... :D Hur mår ni idag älsklingar?!! :) Det är ju fredag idag och dessutom är är vi lediga tills på torsdag, sköönt eller vad?!!! :D Vad ska ni göra på valborg?
Själv vet jag inte men ska försöka hitta fest... Liksom ett måste...





OMG.........

ASSÅ MITT LIV E HELT FÖRSTÖRD ASSÅ JAG SOM VILLE ÅKA PÅ KRYSSNING MEN NU KAN JAG INTE FÖR MIN PAPPA LURADE MIG TOTALT SÅ NU KAN JAG INTE BETALA MIN FUCKING BILJETT LÄNGRE SÅ JÄVLA TASKIGT. OCH DENNA KRYSSNING VAR DET JAG ÖNSKADE MIG MEST AV ALLT OCH JAG MÅR FAN DÅLIGT JUST NU SÅ JAG HAR INTE LUST TILL O GÖRA NÅNTING ALLS ASSÅ DET ÄR VERKLIGEN HEMSK ALLT DETTA :( SNÄLLA GUD KAN DU HJÄPA MIG... JAG VILL VERKLIGEN ÅKA PÅ DENNA KRYSSNIGN :(

XOXO FELICIA


Hahahahahh någon hater tog bort Hanna Widerstedts blogg och youtobekonto.... Ärre fest eller!!?! :D


Bitch pleaseee använd smink, inte bajs !!


Gå och skaffa er KIK !!! De sååå jävlaaa GOOO !!! :D


  • De bara efterblivna tråkiga idioter som inte har KIK, de gratis MMS... Jag och Jennifer Thai har hittat en random kompis som bor i LA... :D ♥

HAHAHAHAH DOOG AV GAARV NÄR JAG SÅG DETTA !!! GJORDE MIN KVÄLL HELT ENKELT...


Juust nu är jag sååå jävlaaa arg för att jag mår såå dålig att det finns på dagens karta... Jag har aldrig varit såhär sjuk, kanske varit förkyld 1-3 dagar men aldrig veckor eller månad.... Jag mår såå piss just nuu att allt känns bara så hoplös...

Åååh såhär otrevlig har jag aldrig varit mot någon jag inte känner...
men åååh ska inte börja fåå ångest nu ocksåå,  känner ändå inte han, han har ju ingen rätt och skriva till mig eller huur?!!! iallafall inte "i love u"....
Idag
i love u
20:12
fuck u
fuck u too
matha fucka
sorry
plzz
suck my dick
what

If you see this, please forgive me !

Hahaha


Precis ätit middag, det blev korv med bröd och massa tillägg. :)


Jusste glömde och berätta att min brosa fyller år idag, han fyller 23.
Mormor och massa folk är här hos mig för att fira honom.
Aja jag är sjuk så vill icke smitta alla så jag ligger här istället.




De orten de ! ♥

JORDBRO ♥

Ligger och spelar SIMS NU!! :D

XOXO; BELLA

Av; Isabelle Pereira

  • Kärlek har ingen ålder & kärlek har inget kön. ♥

Herregud sjuukt jobbig snubbe.... O.o Han är min barndomsvän i Angola, men jag är såå trött på att han ska fråga så mycket. psst funderar på att blocka honom snart... Varför accepterade jag? ÅNGEEST !*^^ Gå lär er portugisiska.. ;)

Idag
dime so uma coisa vc mesmo estudas?
por q estas a rir?
aqui a escola e gratuit, me diga por que eu não deveria ir para a escola?
por q esmpre estas na net
porque eu tenho net em casa, na escola e no seu celular
ok se oq desse foi mal me disculpa
ok
ok,9dades
nao tenhp
16:43
por q? se o mundo xta cercado de 9dades
ok

Lär känna Isabelle Pereira !

1. Min modellagentur heter Meg Ritzh (magan).

2. Jag är 176 cm, 56 kg, klädsstorlek 34-46, skostårlek 39/40.

3. Jag har inga vänner, eller joo men asså jag menar någon/några jag verkligen littar på 100..

4. Jag är fett självis när det gäller mitt utseende, allså jag har typ väärsta självförtroande som gör att jag inte bryr mig om vad andra tycker/säger, det är det jag tycker som gäller liksom, skiter i allt och alla... ICKE BRA!

5. Jag har gått från I'M SWAAGA - FUCK SWAAAG, I'VE GOT AMBITION !

6. När jag var liten var jag miss.

7. Jag döör för svenska,norska & finska  killar (ovanligt men aa)

8. Jag är inte oskuld.....

9. Jag vill färga mitt hår ljust...

10. Jag älskar och duscha, bara för då kan jag tvätta mig där nere och det är så jävlaa söönt !!




Hur det går för mig med dansen...

Joo jag dansar ju inte längre sen jag slutade på min gamla dansgrupp Generation team... Jag har ju testat och dansa lite här och där men alla är sååå tråkiga... Jag var ju med och starta Generation team så det är lite sådär svårt och hitta en likadan Creew. Annars har jag dansat lite på gården med mina kompisar, men de så hopplös eftersom nästan ingen är seriös, ingen vågar uppträda och så, jag har ju gjort det här förut såå jag har ingenting emot att uppträda... Dans är inte min framtid, jag satsar inte på de helt enkelt, men jag tycker det är jätte kul, jag älskar och dansa... Jag kan dansa till vilken låt som helst, spelar ingen roll hur låten går hahahha. Men aja imorgon ska jag iaf på möte med den nya ledaren i GT, jag kanske ska börja dansa där igen... Jag behöver verkligen något och göra på fritiden nu när jag är singel...  :D Det är ju hur sköönt som helst och vara singel, man känner sig friii om ni fattar vad jag menar. :D

Här får ni några videos på GT !

JAA NI FÅR NÖJAA ER MED DE HÄR, ANDRA VIDEOS KOMMER UPP NÅGON GÅNG NÄR JAG ORKAR, ANNARS ÄR DET BARA ATT SÖKA PÅ YOUTUBE... Nu ska jag ta och städa mitt rum. BLESS !

Alla önskar sig...


Detta kommer upp idag....


EVERYTHING YOU SAID WAS BULLSHIIT !


XOXO BELLA

PICSSS !

Vill ha hans vest !
hashhahaha
Sanning !
GOD BLESS AFRICA !
AFRICKA INSPIRATION

Godmorgon folket !

Är inte värst pigg just nu men som ni vet så måste man ändå vakna för att gå till skolan... Har inte sovit ett skiiit, när man väl trodde att man måde bättre så blir det ännu värre, är fett förkyld, allsåååå snoret bara rinner som en flod.... Min papperskorgen är heelt fullt papper... Asså jag hatar och vara sjuk. Tror inte jag ska till skolan idag, aldrig när min näsa har förvandlats till världens största flod.... Aja hoppas ni har sovit gott aif... :/// Väntar på en viss person ska ringa/messa mig.. AJA berättar mer sen när allt är som det ska. :D Vad ska ni göra idag? Själv vet jag inte... Fuuck vädret !!! Tvätta är något jag måste göra iallafall och imorgon eller någon gång slutet av veckan ska jag flytta in i stan hos min moster och bo där i i en helt månad.



XOXO Bella

Åååh precis kollat klart filmen, den var 3 timmar böööh... Aja ska ta en dusch nu och sen ska jag lägga mig... Godnatt daa :)


In The Beginning !


Ligger och kollar på denna sorgliga film..
XOXO Bella

Precis ätit middag, nu ligger jag i min säng och äter efterrätt " Grädderöra (vispad grädde med krossade daim och chokladsås till) MMM" :D Ska sätta på en film nu. Ha en trevlig kväll sötnosar, BLESS!


Till er som vill bli modell....

Jo ni börjar med att gå till en bra fotograf/fixa en bra kamera och någon som kan ta bilder på dig... Du ska helst vara osminkad eftersom det är din nartuliga skönhet de är ute efter. Du ska vara lättklädd, då menar jag inte att du ska vara naken utan en linne och jeans typ.  Och du ska helst ha uppsats hår eller vad du vill... Du ska ha en bild på bara ditt ansikte och en på hela kroppen där du är osminkad och lättklädd, sen kan du sminkade dig och klä dig hur du vill om d vill skicka flera bilder till de, det är bara bra...  Du skickar sen bilderna och lite info om dig till en modellagentur, oftast så är det fullt så det kan ta tid innan de ger dig svar. Är de intresserade av dig så får du ett mail eller så ringer de upp dig.  Det tar ungefär 2/3 veckor innan de hör av sig.
Kom ihåg att seriösa modellagenturarna tar inga betalt så låt ingen lura er !!!



FRÅGOR OCH SVAR

Hur lång måste man vara för att bli modell?
Det beror på vilken typ av modell man menar. För professionella fotomodeller gäller minst 170 cm för tjejer och 182 cm för killar, men det är inte alls omöjligt om du är lite kortare än så.
Hur gammal ska man vara för att bli fotomodell?
Fotomodell:
Som tjej bör vara minst 13 år och inte mer än 20 när man börjar. Det är vanligt att modellagenturer kräver att man är 16 år.
Andra typer av modelljobb:
Som t ex Peoplemodell, hårmodell, reklammodell, osv finns inga särskilda ålderskrav.
Är man under 18 år behöver man sina föräldrars/målsmans tillstånd. Gällande betalning måste också målsman skriva under en arbetsorder.
Hur stor är min chans att bli fotomodell?
Kort sagt är chanserna att bli toppmodell och leva på inkomsten väldigt små. Att få ett modelluppdrag är däremot ingen omöjlighet alls. Det beror självklart på hur du ser ut, att kunna presentera dig på ett bra sätt, hur hårt du jobbar och lite tur. Du kan öka dina chanser genom att skaffa en riktigt bra portfolio, lära dig att posera framför kameran och ha mycket tålamod.
Hur snygg behöver man vara för att bli modell?
Det går tyvärr inte att svara på.
Modebranschen är en färskvara som varierar med tiden, men generellt sett är det speciella, unika, vackra ansikten som efterfrågas.
Kroppen är självklart viktig när det gäller tex uppdrag som mannekäng. Egenskaper som attityd, tålamod, social förmåga, hållning, osv är ofta minst lika viktiga.
Här kan du se på ett intressant videoklipp av en modell som blir sminkad till en fototagning - visa klippet.
Jag vill bli modell! Hur gör jag?
Grundläggande för en fotomodell är att ha en portfolio, dvs en samling av bra foton på dig själv.
Har du ingen portfolio kan du skaffa en själv eller låta en agentur hjälpa dig. Vill du skaffa en själv så leta upp fotografer som vill jobba TFP.
När du sedan har foton så kan du vända dig till DinPortfolio.se som kan skapa din portfolio och trycka den.
Kontakta modellagenturer och be att få komma på en provtagning eller ta med din portfolio. Kom ihåg att du måste ha tillstånd av målsman om du är under 18 år.
En agentur kan ha egna fotografer eller ett kontaktnät med bra fotografer och agenturen förmedlar också modelluppdragen åt dig.
Det är viktigt att ni skriver ett kontrakt på vad bilderna får användas till.
Om du har pengar att slösa kan du alltid unna dig att bli modell för en dag!
Vad är det för måttkrav på att bli modell?
Självklart beror det på väldigt mycket, det finns en hel del fotomodeller som inte uppfyller kraven nedan men man kan se uppgifterna som riktmått.
För tjejer: - Ålder: 14-21 år
- Längd: 168-182 cm
- Byst: 90 cm
- Midja: 60 cm
- Höft: 90 cm
För killar:
- Ålder: 18-30 år
- Längd: 180-190 cm
- Proportionerlig kropp

OBS! Detta gäller alltså för fotomodeller, inte tex peoplemodeller.
Vad är TFP?
Det står för "Time For Print" och innebär att både fotograf och modell får bilder till sin portfolio och ingen part tar betalt av den andra.
Kom ihåg att skriva ett kontrakt (modellrelease) på vad bilderna får användas till. Är du tveksam så ta hjälp av en modellagentur.
Vad är en modellagentur och vad gör dem?
En modellagentur är ett företag som jobbar med förmedling av modeller. Agenturer har en samling av modeller och fotografer som de jobbar med och tar oftast ut en avgift för de modelluppdrag som de förmedlar till sina modeller.
De bolag som vill anlita modeller går oftast via agenturerna för att hitta lämpliga modeller för sina modell uppdrag.
Vad bör jag tänka på vid val av agentur?
- En seriös agentur har oftast trovärdig hemsida och tydliga kontaktuppgifter, inklusive en fysisk adress.
- Kolla gärna upp agenturens egna fotografer, eller de fotografer som de samarbetar med.
- Som företag ska agenturen självklart kunna visa ett registreringsbevis eller organisationsnummer. Kolla upp företagsfakta.
- Du ska aldrig behöva betala för att gå med i en agentur!
- En del kontaktar agenturens nuvarande modeller och frågar de om agenturen, vilket är en bra idé.
- Se upp för att skriva på exklusiva kontrakt så att inte agenturen får ensamrätt på dig som modell innan du fått modelluppdrag.
Viktigast: Att du har med dig en vän eller helst förälder vid fotografering åtminstone vid de första kontakterna med fotograf och agentur.
Vad är en portfolio? Vad är en modellbok?
En modellportfolio eller modellbok är som en vanlig arbetssökandes CV eller meritlista. Förutom en meritlista på tidigare modelluppdrag och grundläggande information om dig så har du foton på dig och gärna några urklipp från tidigare jobb, tex modekampanjer.
Att ha en bra portfolio är viktigt för en modell. Här ska du samla tex 10-12 bra foton på dig, och gärna i lite olika vinklar och miljöer. Alltså, fyll inte din portfolio med för många foton utan välj istället bara ut de bästa. Bästa sättet att skaffa en portfolio är med hjälp av en etablerad modellagentur.
Du kan också skapa en själv om du har egna foton, med hjälp av DinPortfolio.se
Tar agenturer betalt för att ta foton på mig till portfolion? (även kallad modellbok)
Har du en bra portfolio bör det räcka för agenturerna.
Vissa mindre eller oseriösa modellagenturer försöker diverse knep för att ta betalt för fotografering av dig men är det en bra och seriös modellagentur ska de inte ta betalt för detta utan isåfall dra det från arvodet du får för det första modelluppdraget.
Måste man tillhöra en agentur?
Nej men det rekommenderas starkt! Speciellt för den som är oerfaren inom modellbranschen. Frilansande modeller bör vara erfarna så att de vet hur det går till i praktiken.
Är det svårt för en kille att bli modell? Är det vanligt med killmodeller?
Som branschen ser ut är det främst tjejer som efterfrågas men det finns en del modelluppdrag för killar också. Leta upp en modellagentur som även har män i sin portfolio.
Jag har blivit erbjuden ett uppdrag som jag inte får betalt för. Ska jag ta det?
Normalt inte, men om det känns bra och du tror att det gynnar dig och din modellkarriär så varför inte.
I vilket fall som helst ska du åtminstone aldrig behöva betala något ur egen ficka, tex resekostnader.
Hur stor är chansen att jag blir upptäckt om jag lägger ut mina foton på internet?
Väldigt, väldigt liten. Satsa på att gå genom en bra och seriös modellagentur istället.
De stora modellagenturerna i Sverige hittar du här lista på modellagenturer.
Kan man vara för gammal för att bli fotomodell?
Är man över 21 år som tjej och över 30 år som killmodell är det mycket svårare men inte alls omöjligt. Irene Sinclair blev modell vid 96 (!) läs om henne här: Aftonbladet: Irene, 96, är fotomodell
Det finns t.o.m agenturer som söker äldre modeller, tex Ladiesteam/Team men i stockholm.
Hur mycket tjänar man som modell?
Det tar oftast en lång tid att få uppdrag, och när man väl fått de kan det ta en tid innan man får betalt.
De flesta modeller tjänar inte tillräckligt för att kunna leva på det, men vissa lyckas komma längre och få ett eller flera bra kontrakt med olika företag som betalar väldigt bra. Även de som tjänar väldigt bra måste lägga undan en del av sin lön för att klara sig när uppdragen blir färre.
En mannekängmodell har oftast bara välbetalda uppdrag i några år innan de räknas som för gamla.
Du som vill bli fotomodell bör veta att det är bäst att ha en bra utbildning att falla tillbaka på.

Peoplemodell kan man vara hela livet men det skiljer mycket på vad man får betalt. Oftast rör det sig om reklamjobb som ger några tusen kronor per tillfälle.
Brukar modeller ta nakenbilder?
Fotomodeller brukar inte göra det eftersom det lätt kan skada deras framtida möjligheter som modell. Har man väl tagit nakenfoton blir man lätt stämplad som nakenmodell. Varje modell får själv sätta sina gränser och fotografer och agenturer brukar respektera detta.
Vad är en modellrelease / fotografrelease?
En modellrelease är ett kontrakt mellan dig som modell och fotografen, och där ska stå både vad fotografen och modellen får göra med bilderna.
Var noga med att skriva ett sådant kontrakt, speciellt vid TFP fotografering.

Min modellagentur är ju inte världens bäästa men det är helt okej. Hade jag fått välja så hade jag valt Mikas eller Stockholmsgruppen, de är sveriges bästa och största modellagenturena... :)

Man ska ju passa på och njutaa av solen, man vet aldrig med sveriges väder..! :P


Dagens outfiit.... :D


Nu ska man draa till skolan daa...

XOXO; Bella

Coolt !


Ååååh äntligeeen !!!! hahaha längtar som faan !!! :')

Jag är inte Biebers största fan när det gäller musik och så. MEN HAn ÄR JUUU ASSNYGG LIKSOM..
JAG MÅSTE BARA SE HAN LIVE !!! HERREGUD KAN ICKE VÄNTAAA !!! STRESSSS
OXOX: Bella

Jag fattar inte meningen med statusen, skulle han vara rolig eller...? -.-

Jose Alvarez
Den ända gånger jag går ner på knä för en tjej är när jag ska knyta skorna på förskolebarnen på praoen..

Hallå nu får ni faktiskt ta och skärpa er !!!

Asså bliiir såå jävlaa arg när jag ser så många läsare vi har men nästan ingen kommenterar! Driver ni eller ?" Det tar bara 2 minuter av ert liv breee.... Kommentera vad vi ska blogga om, vad ni vill läsa mer om och massa !!! Vi tycker inte att det är så¨kul och blogga när vi inte vet vad vi ska blogga om... Ni kan ju liksom hjälpa oss lite... Jag ska försöka få de andra och blogga lite oftare  också... Tycker ni att musiken på bloggen stör er, sääg det så att vi vet.... Och jag tycker att folk som inte tycker om oss borde inte läsa våra blogg eftersom vi vill inte ha era kommentarer... Men kul att ni lägger tid på oss fast ni inte tycker om oss, ni visar bara hur avundsjuka ni är på oss... ÄLSKLINGAR NI FÅR KOMMENTERA !! TACK FÖR MIG, BLESS !




Håll er uppdaterad för idag ska jag tipsa om hur/vad ni måste göra för att kunna bli modell ! Jag kommer länka också några av sveriges bästa modellagenturena....! :D


Faak Rubrik jag är trööött !

Asså godmorgon !!! Jag är sjuukt trött.. Vakna för nån timme sen och kunde inte somna om. Vet inte varför jag vaknade så tidigt helt plötisligt, har ont i ögonen av att sova så lite... Är fett förkyld, snoret rinner som en flod, sen jag vakna hade jag kunnat fylla på två glas... -.- Åååh jag hatar och vara sjuk... Vad jag ska göra idag, neej jag vet inte. Det blir nog ruttna hemma eftersom jag är sjuk. Skulle jobba idag men jag känner mig lite för sjuk. Hade varit kul och gå på modevisningen i stan idag, bara jag inte var såå sjuk, hatar vädret som faan !!! Om jag ska gå till skolan vet jag inte, mår ju liksom baajs... Faaak allt och alla! Peace



Klick på bilden för att komma till min modellportfolio. ;)



Plöstligt blev alla Chelsea fans wtf :S

Har Chelsea vunnit eller vad?!! Har vart ute hela daan så visste inte ens att det var fotboll idag. Man får ju liksom all info från ungdomarnas aftonbladet haha.. Men aja hoppas ni mår bra för det gör jag. Idag efter skolan hade jag möte, därefter drog jag till stan och möte Magal sedag drog vi och möte Brenda och Maya och åkte till upplands väsby, aa  jag vet dee åt helvete såå.. Sedan drog vi hem till brenda och käkade mat. Efter maten gick vi till deras träning, allså där jag dansade förr. Tror att jag ska börja igen, är inte säker än. Aaa nu är jag hemma på min sköna säng, ska snart ta en dusch... Jussteee jag och några kompisar vill åka till kryssning nu i helgen men grejen är att man måste vara myndig och jag är bara 17 år, vilket betyder att jag måste låna nåns legg, Vems då.... Asså jag får stress, SVARTA HELA BUUNTEN.... FINNS DET VERKLIGEN INGEN LJUS MÄNNISKA I DEN HÄR LANDET, FETT NOJIIG ASSÅ.... ASSÅ DET ÄR DANCEHALL KRYSSNING SÅ DEN TÄNKER JAG INTE MISSA EFTERSOM MOVADO KOMMER VARA PÅ PLATS, ÅÅÅÅH BARA JAG VAR 18....

Några bilder ifrån idaag :D

Studentskiva ikväll

Ohhhh idag ska jag jobba på 3:ornas studentskiva fy fan va kul. Så det blir inget dans för mig idag. Men jag har skola nu efter så ska jag till till stan i möta en tjejkompis och vi ska handla på Gina till ikväll efter det ska jag träffa killen. Min kompis ska med för jag och killen har gemensamma kompisar Hahahaha yeahhhh

Men vi höra xoxo Felicia jag bloggar via min iPhone jag fick av familjen hihi


Fuck......


Asså jag kan inte sova. Somnade vid 6 i nu e jag vaken i kan inte somna om. Ska nog ner till vardagsrummet och kolla på nån serie i må bra kanske smash elr kanske bara tv. Imorn e de skolan sen e de studentskiva kanske. De beror på liksom. Ohhh ja vill sova hallåååååååååå


That shiit !

Dags att klaga igen..
killar ni säger att ni vill ha en tjej som tränar, som inte äter en massa och som sköter sig i skolan, de bra ju men vadå inte äter massa haha vi måste få mat i oss för att ens orka gå i skolan och träna. O sen ni tjejer som kallar en tjej för orre så fort ni ser en bild där hon har push up asså ha - ha - ha driver ni med mig vad fuck har ni med det att göra? hur påverkar det er? lägg ner verksamheten S N A B B T. Okej om hon har bombshell push up och ligger på sängen och putar som om hon vore en nyknullad anka men annars NEJ ingen har rätt att bli kallad för orre. Vad jag försöker komma fram till är den att ingen, absolut ingen, är perfekt. O innan ni dömer nån, gå i dens fotspår för man vet aldrig vad hon eller han gått igenom. Bara för man leér så betyder det inte att allt är perfekt, de betyder ba att man fortfarande är stark nog för att leka som om ingenting har hänt, som om allt vore perfekt, fastän allt är skitjobbigt och man bara vill somna och aldrig vakna upp igen




För er som inte vet vad kärlek är...

För mig är kärlek varmt och ljus.
Och så vill man vara med den man tycker om precis hela tiden.
Man tänker bara på den.
Och så drömmer man bara om den på nätterna.
Och så vill man ge bort allt man har.
Då vet ni vad kärlek är ! :D



Home sweet home <3

Heej på er ! Kom precis hem. Är sjuukt trött, ska snart gå duscha och vila lite. Var hemma hos mamma men ingen var hemma så jag åkte hem. Efter skolan drog jag till stan och köpte 7 nya sexiga trosor... :) Sen möte jag min pappa och vi åkte och hämtade mina vans som jag har väntat på fett länge som äntligen har kommit, är överlyckiiig hahaha... Farsan håller på laga mat, efter maten ska jag åka till jordbro för att hämta min skennjacka som Monesha har lånat. Därefter ska vi kanske chilla lite i gården. Är fortfarande sjuk men inte så som igår, mår lite bättre idag. Nu ska jag ta mig en snabb dusch. Bye så länge daa ! :D




Degens outfiiiit XD



köpt idag
sammanlagd 160 H&M

700 kr (sammanlagd 1400) Caliroots.com






Ni gjorde mig daag, omg tack för att ni kom !!! :D

Låg helt deppig i mitt rum när mina älsklingar kom och överraskade mig hiihi skiit gulliga. Vi åt daimtårta och så chillade i mitt rum. Mamma kom in med chips ostbågar och läsk. Efter några minuter blev uttråkade så alla tog fram sina mobiler och blev helt osociala hahhaah... Men vi hade iaf kul, alla loggade in på skype och kik, vi började ringa och skriva till varandra hahahah heelt sjukaa.. Det roliga var att det ekade som faan så alla doog av garv. Nu mår jag faktiskt lite bättre.
Tack för att ni kom, ni är heelt underbara och tack för alla fina presenter !! :D





Dehär är den finaste pekatet jag har fått i hela mitt liv ! Riktigt SWAAG !



Riiiktiii jaaag hahaha


Guuullig cheey eller vaad... hahah kommer inte ens ihåg sist jag hade klänning på mig.. hahah


När man är i ung vill man ha en äldre kille/tjej. Men på vuxen livet är det inte så. Är man typ runt 40 vill man ha en ung fru/man... Det här är såå konstigt ! Jag fattar ingenting... Någon som kan förklara !!!


Jaag döör för denna modellen !! Han är såå fuckiing *******



Posetiva förväntningar ger posetiva resultat. Sånt ska uppmuntras. Man ska berömma ! :D


♥.♥

Ibland går några månader så fort att man knappt hänger med. Ibland så fruktansvärt långsamt. Undrar varför allt som finns finns. Och varför man ska ha otur när man träffar vissa av alla dessa människor som finns. Jag önskar jag var vuxen. Äh jag är bra som jag är. Min mamma sa alltid "jag tror du kommer bli jätte fin när du blir stor, lycka fin som jag t.ex, och få vem du än bäger :)". Det är så lätt för henne och säga det... När man var liten var kärleken änkel. Ena veckan var man kär i den ena och andra veckan var man kär i den andra. Man går inte omkring och lider i alla fall. Eller hur? Äh det är jag som är dum. Jad ska börja bli arg istället för ledsen. Jag är en fin flicka jag, mig är det lätt och tycka om... Det finns någon jag tycker jätte mycket om. Ibland önskar jag han var liten som jag, då skulle allt säkert vara mycket lättare. Att glömma och gå vidare är allt jag kan göra just nu.


ÄR INTE MIN DIKT FÖÖR BRAA ÄNDÅÅÅ?! !  :)HATAR LÄXOOOR SOM FAAN. DE SKA IN IMORGON OCH JAG HAR PRECIS BÖRJAT, SMAART !

Kolla vad min modell lärare skickade till mig nyss... Hur gullig är inte han ! :D

Så här stod det ; Grattis på födelsedagen världens vackraste elev. Ha en underbar dag och bra fortsättning i livet. Hoppas du lever mer än bara 100 år. Och hoppas du har det medellagenturen som passar dig. Du kan alltid höra av dig till mig om du vill/undrar något.  MVH:  Fotograf Marcus Johansson/icepic.se
Ååååh vet inte vad jag ska sägaaa..... :')
XOXO orterns favorit XD

Svar !

Idag
11:43
hej vill bara säga att din blogg är tung och Grattis i efterskott, har en random fråga till dig vet du vart man kan pierca sig i stan utan föräldrarrstillstånd

SV; Heej hjärtat, tack så mycket. :)  Fyller faktiskt år idag, men tack ändå. :)  I stan utan föräldrarstillstånd vet jag inte. Annars finns det en i höterget. Och om du vill pierca dig utan föräldrarstillstånd, då rekommenderar  jag att du åker till hökarängen, där piercar de utan föräldrarstillstånd. Skriv till mig på facebook så får du deras nr. Puss & kram <3

Min middag är inställd pga att jag är jätte sjuuk... Mina vans har inte kommit än, Sushi restaurangen i vendeslö är stängd. Assåååå sämsssta fadelsödagen nånsiiin !!! Spyyyyy på söndagar....


Min nya chef, sjuukt gulliiig... :D

'
XOXO /// Bella

Kul att man är jätte sjuk på sin födelsedag... :///

Godmorgon folket ! Har precis vaknat med skiit ont i halsen, huvudet och hela kroppen. Min röst är  faak tap och min näsa är helt täppt... Kan det bli värre?!!! -.- Jaaag är såå jävlaa aarg på vissa människor som borde komma ihåg min födelsedag, vad är de för personer egentligen?!! T.ex min biologiska mamma, hennes man, mina biologiska syskon, min pojkvän och de så kallade vänner... De kan ta sig, tänker inte låta de förstöra för mig... Meest min mamma asså driver hom med mig?Tänk att jag måste påminna min egen mamma om att jag fyller år, heelt otriligt !
Och min biologiska pappa har aldrig grattat mig i 17 fuckiing år. Undrar om han ens kommer åtminstonde ihåg att det är min födelsedag idag, att han grattar mig fast inte direkt till mig... Nu vet jag vilka som verkligen bryr sig om mig och vilka som inte gör det... Assååå skiiiiet vad jag vill döda någooon.... Men aja nu ska jag ta mig en dusch för snart ska jag och min mamma åka och handla mat.... Ha det så bra så länge då... <3



Äntligen är man 17 år ! Grattiiis till mig och Felicia !! :D Åååh idag fyller Felicia 18 år !!! Såå glllladdd hon måste vara dåå. Jag vill också fylla 18.. :/ I för sig fyller ju de nästa år. De bara ett år kvar liksom. :D

Felicia Masaba och Jag XD

<3


17 om 20 minuter !!! :D


Min Storebror kommer in i mitt rum utan att knacka på dörren... RESPEKTLÖS !

Andreas: Bellaaa !
Jag: Vart kommer du ifrån?!!
Han: Jag bor här?
Jag: Måste du vara här?
Han: Jag måste fråga dig en sak.
Jag: Aaa det får gå fort, har ingen tid. (gör ingenting egentligen)
Han: Hörde att du har en pojkvän, hoppas han inte är min kompis... (det sägs att en av hans kompisar döör för meeey.. (iuuu äckliiiigt) )


ASSSÅÅÅÅÅÅÅÅ VAAAAAAAAAAA ALDRIG ATT JAG ISABELLE PEREIRA SKULLE NÅNSIN BLI TILLSAMMANS MED NÅN AV HANS KOMPISAR, DE ÄR SKARIIIIIIIIIGA HELA BUUUNTAN, DE LUKTAR OLD WEEED, DE SER UT SOM STANS PUNDARE... DE ÄR ÄCKLIIIIGA, DE ÄTER MIN MAT UTAN ATT FRÅGA DE TROR VI ÄR BÄÄÄSTA VÄNNER OCH DE ÄR ANDREAS VÄNNER... DE LYSSNAR PÅ ROCK, DE HAR HEELT SVART PÅ SIG SOM ATT EN AV DE HAR DÖTT !!!
USHHHHH ALDRIG I I HELA MITT FAAKKAD LIV... JAG DÖÖR HELLRE FOREVER ALONE....

Vart är alla barca fans nu? ja men juste!! real vann idag & förmodligen liga, buga det är en ny mästare iår!

hahahahhahaah jag vet ingenting om fotboll men hahahahahah men BARCA VERKAR FÖRLORA EFTERSOM FACEBOOK ÄR DÖTT och INGEN I MIN FAMILJ ÄR GLAD HAHAHA DÖÖR...


Många har frågat oss om vi har skype. Jaa vi har skype "ISABELLEPEREIRA95"/BELLA HETER JAG.. OCH AA NI FÅR ADDA MIG !!! OROA ER INTE, JAG SKYPAR GÄRNA MED MINA FANS AJJT? ;)

Kan fråga de andra om de vill berätta själva vad de heter på skype..
Men självklart har jag de på min kontakt lista... XD

Jag har faktiskt många STARS FRIENDS ! :D AA självklart visste ni inte det, men nu vet ni det. Därför tycker jag att ni ska ta och lyssna på några av de.. Valde de absolut bäästa låtarna.. Njuuut med miiig !!!

Vet ni vad, det ända ni behöver göra är att njuuuta av låtarna och sedan dela så är ni världens bääästa läsare.. Ni anar inte hur mycket de uppskattar det. :D


När ens pojkvän bara ljuger hela tiden. Tssss bitch go fuck your self...


Groov bild hahaha


Min yngsta lillebror, lycka söt som sin syster.. Det går genom familjen måste jag bara säga.. :)<3


Ååååh erkänn bara att mina naglar är super fiina!!! De mina egna hehe... XD

Faaak streessen... Kolla vilka bilder jag hitta på google.......


Stresssss.......

Åååh det finns fett med bildeeeer på mig på google, veet någon hur man tar bort?!!!
Hjäääälp mig så älskar er för alltiiid !!! :///



Kvällens snyggingar !

Namn: Aresh Liten
Ålder: 17 år.
Bor: Stockholm
Land: Kurdistan (tror jag)
Intresse: Fotboll (tror jag)
En jätte trevlig skolkammrat i grundskola. :)
Namn: Amanda Natascha Berhane
Ålder: 17 snart
Bor: Stockholm
Land: Eritrea
Intresse: Ingen aning (a) det får duga...
En jätte trevlig cheey jag har många gemensamma vänner med.

Dehär kommer låta lite efter, men just nu sitter jag och kollar på Eva & Adam för första gång i mitt liv faktiskt. Naajs vaa? :P Den är heelt okej asså...


Kelly Jackson

Med en skiit gullig cheey. Min kompis lillasyster är hon också. :)
Läser hennes blogg då och då.  Hon bloggar om allt möjligt.
Nu tycker jag att ni ska ta och klicka på bilden för att komma till hennes kungliga blogg... :)
Glöm ej och lämna en kommentar så blir hon jätte glad. Peace <3


Ligger helt ensam hemma och väntar på att Marco ska ringa, man hinner döö... boooo

Såhär känner jag mig just nu...
Neej driver, men det är så tråkigt och vara ensam hemma...
Jag vill göra något, vad som helst. Bara jag slipper ligga här och ruttnaaa..!
Väärsta fattiga lördagen ever, jag läängtar redan till skolan. Eller neej.
Jag längtar till imorgon för då fyller jag och min tvillingsyster Felicia år ! :D
Glööm inte och gratta oss imorgon så är världens gulligaste läsare EVER ! :D

WALLAH ÄNTLIGEN NÅGON SOM TÄNKER !!!!


  • vill bara spy på alla killar som inte har respekt mot tjejer, ok vi ska ha respekt mot er oxå men ni bajsar på våra känslor! jag säger inte ALLA killar men dom flesta, är ni lika respektlösa mot er mamma eller? bäääääääh
    Vart är världen påväg nuförtiden? Tjejer slåss, röker, dricker, killar tar på sig keps sen dom skriver swag. Man kan inte ha sin egen stil för man blir retad för att man inte ser ut som alla andra, har man för mkt smink ser man ut som en fjortis o har man Inge smink då ser man ut som en luffare, gillar ber tjejer skicka bh bild o grejer, vart tog respekten vägen?

Asså skiit äckligt! Vad tänker vissa människor med? Dedär är bara överdrivet och fult assså...


Är såå fuckiing aaaarg på allt och alla juust nu...

Kan vissa människor inse att jag faktiskt fyller år imorgon och vara lite snälla... Skiit hatar när de så kallade vänner inte kan hålla sina ord... Asså jag fattar att ni har fuckiing skola på måndag och alalalla man vafaan säg inte saker och sen ändrar ni er... KAN ALLA BARA DRA ÅT HELVETE,  OCH SLUTA LEKA ÄNGLAR... SKIIIT TJAKIIIGA HELA BUNTEN....

Rulla dina problem, slicka dina lösningar, bränn de förflutna, inhalera allt som är bra, andas ut skitsnacket. Där har du en joint.


DET HÄR ÄR MIN RUBRIK !

Varför säger folk tänk på barn i Afrika?!! Fattigdomen finns överallt, exakt över hela världen. Till och med i Sverige... Varför säger ni inte "tänk på folk som ligger på plattan" eller " tänk på barn i Asien, Nordamerika, Sydamerika och Europa??? Asså det finns fattiga människor överallt !! Jag backar inte upp min kontnet men asså jag tycker att det är så konstigt att det bara är Afrika som nämns när det gäller fattigdomen. Det är som att ni backar upp era kontineter, som att det inte finns fattiga människor i era länder.. Och jag stör mig sjukt mycket på  folk som säger "kasta inte maten, tänk på barn i Afrika", okej ja man ska inte kasta mat. Men vadå tänk om man är så mätt att man inte orkar mer då? Ska vi lägga resten i ett kvert och skicka iväg den? Skulle ni vilja äta mina rester? De kommer ruttna innan de ens hinner komma halva vägen... Jaa det är jätte synd att vissa människor svälter, jag menar det verkligen. Men vi ska inte behöva gå runt och tänka på "barn i Afrika" som alla säger. Det är inte vårt fel att det blev så här, vi valde faktiskt inte att det skulle vara så som det är, allså att vissa människor måste svälta. Det handlar om tur. Jag har tur som fick komma till Sverige och det är jag tacksam över. Men det betyder inte att jag hade ingen mat hemma i Afrika... Och ni som kallar folk för NEGER, ASSÅ NI ÄR HELT DELIII, VI LEVER INTE PÅ 60-TALET ELLER NÄR DET NU VAR... VI ÄR MÖRKHYADE OCH INTE NEGRAR. NEGER BETYDER SLAV FÖR ER SOM  INTE VISSTE. OCH DE ÄR STOR SKILLNAD MELLAN SLAV OCH MÖRKHYADE OKEJ?! JAG TAR ALDRIG ÅT MIG NÄR NÅGON KALLAR MIG FÖR NEGER, DEN VISAR BARA HUR DUM HAN/HON ÄR SOM INTE VET VAD SKILLNADEN MELLAN MÖRKHYADE OCH SLAVAR ÄR.... OCH NI ASIATER, BARA SÅ NI VET SÅ ÄR NI  INTE VITA OKEJ?! NI ÄR SVARTSKALLAR?! SÅ KOM INTE HIT OCH KALLA NÅGON FÖR NEGER OCH TROR ATT NI VET VAD NEGER BETYDER OCH ATT NI ÄR VITA... Det ÄR EUROPIAER SOM ÄR VITAA, MEN DE HAR INTE HELLER RÄTT OCH KALLA NÅGON FÖR NEGER ELLER SVARTSKELLE. OCH VADÅ SVENSKAR TROR ATT BLATTAR ÄR KRIMINELLA OCH BLATTAR TROR ATT SVENSKAR ÄR RASISTER?!! SLUTA KRÄNKA VARANDRA, DET ÄR INTE SANT !! DET FINNS SKIIT MÅNGA SVENSKAR SOM ÄR KRIMINELLA OCH DET FINNS SKIIT MÅNGA BLATTAR SOM ÄR RASISTER. OCH VAR ALLA SVENSKAR RASISTER SÅ SKULLE INGEN BLATTE FÅ STANNA KVAR I SVERIGE. OCH VAR ALLA BLATTAR KRIMINELLA SÅ SKULLE ALLA SITTA INNE JUST NU OCH SVERIGE SKULLE VARA ETT KATASTROF LAND EFTERSOM DET ÄR BLATTAR ÖVERALLT...  VAR TACKSAMMA FÖR ATT NI ENS FÅR BO I SVERIGE, ÅK TILL FINLAND ELLER POLEN SÅ FÅR NI SE OM NI ENS FÅR ÅTMINSTONDE EN KOJA OCH BO I... DE SOM HAR TUR FÅR JU DE, MEN I FÖR SIG DET ÄR SVÅRT!



ASSÅ HAHAH HAHA !





TACK FÖR MIG !


felicia biachh

IM back on track:)
imorn så fyller jag 18 år men sen har jag en tvilling som fyller år samma dag som mig. hon fyller 17 o de e isabelle :D hahaa hon jag bloggar med:D


För jag är trött på skiten, känner mig vilse, kan någon visa mig vägen UT ?!!?!


Folk som tror att 2-pac lever....

Asså är ni seriösa eller? Ni visar bara att ni inte vet ett skiiit om honom, säger inte att jag vet allt om honom, men jag vet iaf att han är död... Vadå han kanske har gömt sig, haahhaha driver ni??? Okej vi vet att han var kriminell, gangster och hade fett med problem, men hahaa  vad är det som var såå groovt som fick han att gömma sig i snart 16 år?? Folk säger att de har sett han i Cuba och jag vet inte vad... Jag kan också säga att jag har sett han här i vendelsö? Och så går alla på det? hahah att vissa kan vara såå efterblivna... Ni som tror på videon om 2pac 2012, ni är ju helt störda. Han lever i era tankar. Försök åtminstonde inse faktan bara, snubben dog den 13/09/1996 NU VET NI DET. VÅR ÄLSKADE 2PAC LEVER INTE OKEJ?!


Va inte han katt ändå... XD

Är det bara jag som längtar till sommarn?!!!:D


Driiv.........


Godmorgon folket !

Blev inga uppdateringar igår eftersom jag inte kunde blogga och de andra vet jag inte... Ja igår efter skolan drog jag till gården och chillade lite och sedan drog jag till kebaben köpte mat och drog till Naima. Sedan kom Kate, vi käkade och lyssnade på musik och bara tog det lugnt. Sedan drog vi till gården och då kom Saio och Yeeso. Vi fixade Yeesos hår, de blev sjukt fiint... Aja de va de de. Kom hem runt 12 och så var jag sjukt trött så jag gick och la mig direkt. Fyller ju år imorgon. :) Grattis i förskott till mig hihi. XD Jag och morsan ska åka och handla idag inför imorgon, ska ha tacos middag med mina närmaste vänner. :D Monesha kommer tidigt imorgon för att hjälpa mig med maten... Tänk att man är snart 17 år ! hihi om ett år är jag 18 år, kaan inte väntaa hahaha längtar soom faan !

Aja nu ska jag gå och ta mig en dusch och fixa lite frukost sen, byee så länge dåå ! :)
XOXO Ortens favorit, man kallar henne Bella. ;)

Mitt svar till Bigos klockrent status ! O.o

Lek inte med tjejens hjärta, hon har bara ett. Lek med hennes tuttar, för där har hon två. :)


Mitt svar; Lek  inte med killens hjärta, han har bara ett. Lek med hans bollar, för där har han två. :)

Klockrent svar menmen (a) O.o

klockrent

Hahhahahah min gamla klasskamrat i grundskola... Sjuk snubbe !

Boooo den dagen någon skriver det här till mig, jag vet inte asså !!! :O :')


Sant!!


Jaaapppp Väntar fortfarande !!!


I oktober 2011 släpptes Iphone 4S.

Nu pekar oddsen på att uppföljaren, Iphone 5, släpps i juni 2012.

Det är snart juu !!! :)

Assååå jag bliir såå fuckiing arg när jag kommer på att vi inte har en vanlig badkar och så kan vi inte använda våra bubbelbadkar oftast eftersom det tar för mkt varmt vatten och då är vi utan vamt vatten på länge...!! Dööö-.- Väärsta fattiga huset.

Eeeen sån vill jag haaa !!!!
Den här kan mina föräldrar ju bara sälja bort eller något, vi använder den nästan aldrig ändå... -.-
Dreemssssssssss!!! orkar ej dröma, de e fett jobbigt faktiskt...:(

Hahahaahahahahahah


Nuuu blir det film ! :)


Jag ska få den av världens underbaraste baba ! :D


Sittnin' on da toilet!!!!!!

Satt på toan och plötsligt såg jag att det står ett fett tuung text på min ficka (inne da).
konstigt att jag inte har sett det förr.. :///


CHEAP MONDAY;     ÖVER MIN DÖDA KROPP, C00LT...?! :D
OXOX Ortens favorit: Bella ;)

Heelt fake brud... Dock är det en barbiedocka hon syftar på??

Fett syynd om deras barn om de här två gifter siig... De är faan sjuuka båda två. Till och med min lillasyster som är 6 år tänker bättre än vad de gör... Skiit skarriga usshhhh... Helt kåta i fuckiing upmärksamhet... JAAG SPYYYR PÅ HANNA OCH HENNES BILLIGA MADE IN CHINA BAGS...
ALDRIG SETT EN SÅN SKARIIII BRUUD, VILKEN SVIIN...
VISSA MÄNNISKOR GÖR VERKLIGEN ALLT FÖR UPMÄRKSAMHET.
JAG VILL SE HENNE OM 50 ÅR.... VILKEN SPYA HON  KOMMER VA DÅ... USHHH SLIISK
Nu när hon ändå har gjort ögonbrynslyft och förstorat läpparna tycker jag att hon borde ta och förstora sina pattar också, eftersom hon har ju ingenting.! Världens snyggaste  tjej?! Bitch pleasee du är inte ens nöjd med dig själv, går och gör massa plastik operatiner och kallar dig för snygg?
Heelt fake brud... Dock är det en barbiedocka hon syftar på eller vad tycker ni??


Waazaap folket !?! Själv har jag precis ätit middag. Ska bara byta om till mjukisar och sedan ska jag dra till gården.. :)


Haters gonna hate. I still Love my life.

Ni får ju slicka mig i röveen ocksåå..

Pappa köpte 10 par nya vita strumpor te meey... :)

///Bella

Min kompis är heet eller vad?!! hahahhaha HATA INTEEE ! HAHAH :')

SORRY QUIIN, VAR BARA TVUNGEN :p

Assååå neej hahahha "spaek arabe" hahahha jag av alla människor hahaha

Igår
هااااااااااااااى
صباح الخير
Idag
14:46
هاااااااااااااااااااااااااى
spaek arabe

Nu ska jag och morsan laga mat ! :D

/// Bella

Home sweet home <3

Kom precis hem från skolan. Ni annar inte huuur trött jag är efter 4 timmars nationella...
Första delen gick baajs men andra delen gick assbraa dock för att det var Hörförståelse...
Någon/några som också hade nationella prov i engelska?! Isåfall hur gick det för er ?! :)
Vad ska ni göra idag älsklingar?! :) Jag ska iaf  till fattiga gården och dansa med tjejerna och flätta Yeesos hår...
Asså vill bara påminna er att NI FÅR KOMMENTERA, DE LUGNT ASSÅ VI BLIR BARA GLADA... !

Dagens aoutfit lite enkel :)

Jag hatar nationella prooov !!! Joo det gick skiit bra fast neej !! Har ett till prov om 15 min böööö....


Måste springa till skolan nu... Bööh kom nyss på att jag har nationella idag. Döööö, önska mig lycka till !!!! :///


Boooh dessa måste jag skaffa mig inför sommaren 2012 bitchees.. !

Tandsmycke (Äkta Guld) ! Meen vilken av de, hjäälp !
Vaaans, jaja jag vet jag är riktiii satsare, måste ha alla färger... boo
Hängande navelpiercing och med kedja... :)
Behöver nyaa till tungan också
Överläpp piercing ett mååste!!
Kanskeee, är heelt osäker just nuu..
Ett måste... No matter whaat !!!
Flättor !!! :D
Tatueringar, jaa jag får av mina föräldrar om ni undrar...
Där jag tänker tatuera mig... :)

Istället för att gå duscha sitter jag och spelar på mammas iphone, viill också haa een !!! :(

Snyggingen daa hahaha
Backa bak biietch ! QQQQ

Vi hörs imorgon och då hoppas jag att de andra kan blogga då också...

Ska ta mig en snabb dusch nu och sedan ska jag gå och lägga mig och ringa älsklingen..

Ansiktet : Låtarna är heelt okej men videorna är heelt keffffaaaa och bögigt..pfff kunde inte de göra de lite bättre, eller vad tycker ni?!://


Med Jesus vid min sida så kommer jag nå mitt mål ♥


Sanningen jag blir överlycklig!!!

''

hahahaha dööööör, såå sköön tjejen som fråga är hahahaha L.O.L


Vi tycker att alla borde adda '"Ungdomsnätverk Undomsnätverk" på facebook då..

  • UNGDOMS NÄTVERK är ett ungdomsförening i Vantör kommun som är ny bildat för dig som är ung tjej från 13 år.

    Det innebär bland annat att vi strävar, stöttar efter att arbeta förebyggande med att stärka unga tjejer.
    Vi fokusera mest på ungdomar.

    Vi är ett gäng tjejer i olika åldrar med olika bakgrund, åsikter och intressen, ny bildat förening har vi ett gemensamt mål: Att starta en Ungdomsgården,
    Att arbeta för att få en fungerande tjejjour i Vantör kommun. Vi vill att det ska finnas någonstans att vända sig när du som är ung tjej behöver prata med någon. Vi kommer också att arbeta mer förebyggande genom att hålla i tjejgrupper, informera på skolor och göra aktioner av olika slag. Målet är att skapa ett levande nätverk i Vantör kommun, och på lång sikt ett mer jämlikt samhälle.

    Vill du bli en av oss, hör av dig!


Åååh att man inte visste att världens absolut sötastee person fyller år!!

Jag kände på mig att idag är de ingen vanlig dag, men visste inte varför, men nu kom jag på att idag fyller den underbaraste och finaste ängeln år, jag älskar dig så mycket så de inte ens går och beskriva min kärlek till dig med ord Janks Jawo ! Du är en människa med hjärta av guld.
Btwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Janks, jag har avgudat dig sedan du lagade BENACHIIN TILL MIG !
GRATTIIIIIIIS PÅ FÖDELSEDAGEN OCH HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR FÖDELSEDAG ÄLSKLING!!!

Saker jag helst vill ha i present...!!!

Jag fyller ju år snart, jag vill absolut ha feeetttt med presenter...
Tänker göra det lite enklare för mina älskade vänner som inte vet vad jag vill ha...
Klockor, det behöver inte vara exakt de, men gärna en fin klocka tack. :)
Jag vet att ni inte är så rika, men skulle bli sjuukt glad om jag fick ett par vans... :/
OBS ! köp inte svarta eller röda för de har jag beställt.. Helst blå ellR vita ;)
Om ni inte vet var de finns så finns de i HOLLYWOOD I STAN ! 700 kr kostar de :///
KÖÖÖÖÖÖÖÖP INGA SMIINK ÄR NI SNÄLLA !!! Men gärna SMYCKE !

Du är' Det Bästa Som Hänt Mig Hjärtat ! ♥

Visste du att du är mitt liv, mitt allt – den som jag alltid har drömt om sen du blev mi? All den passion och den kraft som jag ger, det gör jag endast för dig, min älskade.
Du ger mig den styrka jag behöver och all den kärlek du ger mig gör mig så stark att fortsätta vilja kämpa för att få vara din.
Du är inte bara Sveriges snyggaste man, utan du är Universums underbaraste och det kan ingen ta i från mig.
Älskar dig nu, älskar dig mer i morgon, älskar dig för evigt!
Visste du att du är mitt liv, mitt allt, den som jag alltid har drömt om sen du blev min?
All den passion och den kraft som jag ger, det gör jag endast för dig, min älskade.
Du ger mig den styrka jag behöver och all den kärlek du ger mig
gör mig så stark att fortsätta vilja kämpa för att få vara din.
Folk säger ingen är perfekt, men älskling för mig är du perfekt inget snack om saken!
Du är inte bara Sveriges snyggaste man, utan du är Universums underbaraste och det kan ingen ta i från mig. Älskar dig nu, älskar dig mer i morgon, älskar dig för evigt!


Näääk absolut någon jag dööör för ! Han är fuckiing sexiiig !Inget snack om saken!


Pereira var namnet när de fråga vem det var!


Mmmmm !


Adam Kanyama ! Vad tycker ni om honom ?!! Vi tycker han är DOpee !!



Sanning eller vad?!!

hatar när en kille börjar skriva & slutar aldrig det är inte gulligt, det är fett jobbigt. ändå om han är snygg eller "ful"..
Erkänn att ni håller med .. :)


Absolut mina fovo butiker & hemsidor! :)


Hallå folket, waazaap?!! :)

Joo nu är det så att vi är tillbaka !! BOOOUPPP !!  Hoppas ni ickee har glömt att vi älskar kommenterar lycka mycket som vi älskar er ( då menar vi våra underbara läsare, våran haters kan gå och torka sig i arslet för allas skull!).Nu hoppar vi över det där.. Vi noterade att många kommentarer innehöll frågor och tänkte därför att vi skulle köra en liten frågestund här på bloggen. Har du en fråga i hjärtat, spyy ut dee dåå?!! :)
Nu får ni ha det såå beeats så hörs vi lite senare dååå sötnosar (gäller fortfarannde bara våra underbara och gulligaste läsare, resten kan ta siig i rööven helt enkelt)... ;) // MVH:Thaa Creew <3

RSS 2.0